Protestantse Gemeente te Tilburg en omstreken

WELKOM WELKOM

Welkom bij de Protestantse Gemeente Tilburg en omstreken.

Wij zijn een levendige en veelkleurige protestantse gemeente in Tilburg.

Iedere zondag is er een kerkdienst om 09.30u. Voor de kleintjes is er oppas aanwezig, er is kindernevendienst, ook voor de tieners.

Ook drinken we iedere zondag koffie/thee na de dienst. Iedereen is van harte welkom!

VANWEGE DE CORONACRISIS VINDEN ER VOORLOPIG GEEN VIERINGEN IN DE KERK PLAATS. WEL KUNT U ELKE ZONDAG EEN ONLINE VIERING VOLGEN. DEZE BEGINT OP DE VERTROUWDE TIJD VAN 9.30 UUR.
Zie www.coronaviering.nl/live

Ons kerkgebouw, de Opstandingskerk, staat aan de Cobbenhagenlaan 8 (hoek Waringinstraat), 5037 DC Tilburg.

Bij de viering van zondag 5 juli 2020 Bij de viering van zondag 5 juli 2020

Kerkdienst van zondag 5 juli 2020 (live te zien via www.coronaviering.nl/live om 9.30u)
Whatsapp-nummer voor gebeden en betaallinks: 06-12705929

Liturgie van zondag 5 juli 2020 - OVERSTAPDIENST
Het is bijna zomervakantie! Een hele bijzondere zomervakantie voor onze kinderen die vanaf volgend jaar naar de Middelbare School gaan! Een heel gek jaar hebben jullie achter de rug. Iedere school heeft geprobeerd iets te doen met een musical, een kamp en een eindfeest, alles naar de mogelijkheden die er zijn. Straks is er tijd voor rust. Bij de overstapdienst staan we stil met de bagage die je meegekregen hebt en die je straks meeneemt in die grote rugzak die je zult mee moeten zeulen. Jezus zegt dat de bagage die Hij meegeeft heel licht is. Wat bedoelt Hij daarmee? Elise van Berkel en Jasmijn Mentink maken dit jaar de overstap. Voor hen is er een woordje en een boek met mooi woorden!
ds. OTTO GREVINK

Intro
Lied: ‘Dank U voor deze nieuwe morgen’ (lied 218: 1,4,5)
Bemoediging en groet
Lied: ‘Voor mij is geluk’ (lied 783: 1,2,3)
Lezing: Matteüs 11: 28-30
Lied: ‘O, waar wil je heengaan’ (Iona)
Overweging
Lied: ‘Wie gaf de regenboog zijn kleuren’ (Iona)
Overstap (Mariëtte Deurloo
Gebeden, stil gebed, acclamatie: ‘O Lord hear my prayer’
Onze Vader
Collecten met muziek: Andante con moto – John Adamson
  1. Eigen diaconie, via de betaallink (iDeal), of via IBAN NL02 INGB 0003 4444 54 (DIAKONALE RAAD VD PROT GEMEENTE TILBURG EN GOIRLE o.v.v. diaconie)
  2. Coronavieringen: via de betaallink (iDeal), of via IBAN NL54 INGB 0003 7000 83 (PROTESTANTSE GEMEENTE TE TILBURG EO o.v.v. coronaviering)
Lied: ‘Ga maar op weg’
Lied: ‘Ga met God en Hij zal met je zijn’ (lied 416)

privacyverklaring inzake bezoeken website privacyverklaring inzake bezoeken website

klik hier voor de nieuwsbrief van zondag 5 juli 2020

Wij de kerk

Privacyverklaring Prot. Gemeente te Tilburg e.o.
Privacyverklaring juni 2018.pdf

collectebonnen bestellen?
Informatie over het bestellen van collectebonnen vindt u bij 'Over ons' en vervolgens 'college van kerkrentmeesters'.

eredienst naluisteren?

de diensten van de afgelopen zondagen

Opstandingskerk

Prof. Cobbenhagenlaan 8, hoek Waringinstraat