Protestantse Gemeente te Tilburg en omstreken

Oecumenische vieringen Oecumenische vieringen

Er worden regelmatig gezamenlijke oecumenische vieringen gehouden in de kerken in de regio. Deze viering worden zo mogelijk aangekondigd in het kerkblad en de digitale nieuwsbrief. Er zijn met name contacten met de parochies in Tilburg-Noord en de Indonesische kerk (GKIN)

Eerst volgende oecumenische viering is op zondag 29 nov. in de Mariakerk.

Oecumenische viering Mariakerk
29 november a.s. is de 1e zondag van advent 2015 waarop we met onze mede-christenen van de parochie Heikant/Quirijnstok weer een gezamenlijke viering, met brood en wijn,  zullen houden in genoemde kerk.
Advent; de periode voor Kerst waarin de geboorte van Jezus wordt herdacht en zijn wederkomst wordt verwacht.
De pastores Thea van Blitterswijk en Ben Jansen en ds. Dick Penninkhof zullen de dienst leiden.
Met de lezingen volgen we het oecumenisch leesrooster van de Raad van Kerken en dat betekent voor deze zondag dat er verzen uit Jer. 33 en Luc. 21 zullen worden gelezen.
Medewerking in deze kerkdienst zal worden verleend door het koor Katharsis o.l.v. Martin Hoondert.
Namens de voorbereidingsgroep wil ik eenieder van onze gemeente weer  van harte uitnodigen om deze viering bij te wonen, aanvangstijdstip 10.30 uur,
namens de oec. werkgroep,
Kees Post

zondagse eredienst
datum en tijdstip 19-11-2017 om 9.30u

ds. Ruth Jellema

Welkom!

klik hier voor de nieuwsbrief van zondag 19 november 2017

collectebonnen bestellen?
Informatie over het bestellen van collectebonnen vindt u bij 'Over ons' en vervolgens 'college van kerkrentmeesters'.

dagtekst Taize

Opstandingskerk

Prof. Cobbenhagenlaan 8, hoek Waringinstraat

5037 DC Tilburg